Записване

Записеането става чрез предварително попълване на формата. За всеки курс се изисква предварително записване. Ако желаете повече информация свържете се мен. Попълнете формата за връзка.

Условия за участие

Курсовете по метода ThetaHealing® са за всеки които желае да се запознае за да започне или продължи процеса на своето личностно израстване и трансформация.
Курсът е международно сертифициран и Ви дава везможност да практикувате ThetaHealing® в цял свят, съобразявайки се с териториалното законодателство на страната в която го практикувате.
Всеки един курс може да бъде повторен на половин цена. Можете да поискате да сте асистент само когато сте преминали определения курс
Техниката се усъвършенства постоянно и имате възможност да получите най-новата информация.

Зaявяването за участие е чрез попълване на формата на сайт.
След това се изисква предплата от 50 лв за всеки курс, който ще посетите.

Заплащането е чрез банков превод
BG56BPBI79404082663701
BPBIBGSF swift/bit
Eurobank sofia yl Mадрид
По този начин, запазвате място за участие.

В случай че не присъствате, предварително внесената сума е гаранция за включване в следващ курс. Сумата се връща само когато по независещи от Вас обстоятелства курса се отменя.
След заплащането получавате е-маил с информация за адреса. Курсовете се провеждат - събота и неделя, когато курса трае два дни; петък, събота и неделя,когато курса е три дневен; за по дългите курсове получавате допълнителна информация.

Окончателното внасяне на сумата за всеки курс, се превежда 3 дни преди началото на съответния. Сумата не подлежи на връщане, ако не присъствате на курса, но можете да преминете курса в рамките на следващите 6 месеца, от датата на курса, за който сте платили.

За всеки един курс ще получите помагало и ръководство на български език, сертификат от ТhetaHealing Istitute of Knowlege®.

На курса за Начинаещи, на Вашия емейл получавате и парола за достъп и регистрация в сайта на Ваяна Стайбъл www.thetahealing.com като практикуващ ThetaHealing®.

Курсовете са практически и е необходимо Вашето присъствие.
Не се преподават курсове он-лайн, по интернет.

Запитване за курс във Вашия град

Провеждам курсовете, за удобно за Вас време и место. Разбира се, за да се случи това е необходима заявка и едновременно да са налични свободни дати, за да се проведе курс са необходими 10 желаещи, и е небходима Вашата инициатива за организиране на курсове.
Важно е да имате предвид, че курса ще се състои при достигнат минимален брой участници.
Единствено трябва да следвате 3 лесни стъпки:

  1. Изпратете ни Вашата заявка в емайл: anelia-triff@libero.it
  2. Ще бъде разгледана и ще получите отговор;
  3. При достигане на необходимия брой от участници - ще Ви потърся с предложение за конкретни дати за провеждане на курса;
  4. Регистрирайте се сега за обучение по заявка!

Записване за курс

Курс за начинаещиКурс за напредналиКурс дълбоко копаенеКурс проявление и изобилиеКурс световни отношенияКурс децата на дъгатаКурс ритъм на перфектното тегло

Заявявам, че съм наясно с това, че ТетаХилинг е Път за личностно израстване, дълбоко осъзнаване на мен самия и света около мен, и че не е система за лечение, а система за дълбока трансформация, водеща до благоденствие на духа, ума и телото.*