Как да работим в сътрудничество?

Духът на Тета Xилинг е да работим рамо до рамо. Духът на ТетаXилинг не е конкуренция. Така получаваме по-голямо вдъхновение. Резултатите са по-бързи и намираме пътя към себе си и енергията на Сътворението. Изберете хора до вас, които мислят подобно на вас, които имат чувствителност, подобна на вашата, и ще получите вдъхновение, работейки заедно в синхрон, без страх, че другият ще ви отнеме нещо, без страх, че ще ви нарани или ще ви заведе там, където вие не искате. Ако идеята е обща – да намерим път към себе си, към собствената си Божествена искрица /собствения си творчески потенциал/ – тя ще ни заведе в Безусловната любов на Творението. Работейки заедно, всеки със своята уникалност, ще изразим нашето вдъхновение, ще вървим по-бързо напред, ще дадем на другите повече любов и светлина. И това е, което ще ни бъде върнато от Вселената.
Възможно ли е всичко това?
Нека го направим заедно!

Галерия

България

Зорница Гюрова

Избрах ThetaHealing, защото чрез тази техника аз промених своя живот. Инструктор съм от 2014г. Обичам да пътувам, работя с хора от цял свят.
Приемам във Варна, София, Атина.
Водя курсове в България и чужбина.
Свържете се с мен ФБ Тета Център – Зорница Гюрова
Тел:00359878143561
Тел:00306982092421
Прочети още

 

Яна Мицева

„ThetaHealing е нов връх в моето себепознание. Откри пред мен толкова много възможности, даде ми инструменти за постигане на цели, за които преди се лутах в тъмното.“
Приемам на живо в София. Правя тета сесии онлайн.
Тел: +0988761944
Имейл:lifelines@wservs.com
Прочети още