ThetaHealing® - Проявление и изобилие

Изисквания: Сертификат ThetaHealing® ДНК - базов и напреднали.
Продължителност: 2 дни.
Материали: Ръководство за практикуващи, официален сертификат ThetaHealing Institute of Knowledge®.

Практикуващите Тета Xилинг вярваме, че е възможно да проявим във физическия свят това, което желаем, посредством нашите мисли, в Тета състояние. Всяка дума, мисъл и действие от това, което желаем, рефлектират във Вселената. Всяко действие е отражение на това, което създаваме.
Това, което мислим и говорим, има мигновено проявление. Дали ни харесва или не - се проявява в добър или лош контекст. Ако един човек повтаря непрекъснато, че е беден - ще бъде беден. И обратното - ако непрекъснато се усеща богат и преуспяващ, ще бъде такъв. Това е причината да бъдем фокусирани върху положителните мисли. Истината е, че ние създаваме нашата реалност и е възможно да проявим в нея това, което Вселената ни предоставя.
Най-важното е да решим какво желаем. А вие имате ли една мечта, която искате да реализирате? Ако това е така - този курс ще ви помогне да откриете това, което ви пречи (което е скрито в подсъзнанието ви). Ще научите как да откривате пречките и как да се освобождавате от тях. Ще разберете за вашия свещен път, осъзнавайки, как Вселената работи за вашето добро. Ще добиете нови опитности!

Записване за курс

Курс за начинаещиКурс за напредналиКурс дълбоко копаенеКурс проявление и изобилиеКурс световни отношенияКурс децата на дъгатаКурс ритъм на перфектното тегло

Заявявам, че съм наясно с това, че ТетаХилинг е Път за личностно израстване, дълбоко осъзнаване на мен самия и света около мен, и че не е система за лечение, а система за дълбока трансформация, водеща до благоденствие на духа, ума и телото.*