ThetaHealing® - Световни отношения

Изисквания: Сертификат за ThetaHealing® ДНК - базов и напреднали, Интуитивна анатомия или ThetaHealing®- базов и напреднали и ThetaHealing®- Дълбоко копане.
Продължителност: 5 дни.
Материали: официален сертификат ThetaHealing Institute of Knowledge®., официален сертификат ThetaHealing Institute of Knowledge®.

Освободете неизвестното от вашето минало, за да се придвижите в бъдещето без вериги Този курс е фокусиран върху различните култури, религии, системи на убеждения - сегашни и минали, които могат да доведат до проблеми/ограничения, свързани с расите, религиите, цвета на кожата и категориите хора. Когато тези ограничения излязат наяве, омразата и негодуванието, таили се през вековете, ще бъдат освободени. Това ще позволи на участниците да приемат и да прегърнат народите и културите им чрез Безусловната любов, експериментирайки толерантност и сътрудничество. Важни аргументи - през първия и втория ден, ще се разгледат емоциите и убежденията, които сте приели от предците си по кръвна линия. Много често те са се местили от една на друга територия, свързвали са се с една или друга нация и култура чрез бракове. Всичко това е оставило отпечатък на клетъчно ниво. Дали този отпечатък по някакъв начин ви ограничава или спира - това ще го разберете и осъзнаете чрез разглеждане на всички нации по целия свят и ще трансформирате негативните емоции в Любов и Светлина. В останалите дни вниманието ще се фокусира върху освобождаването на емоциите, вярванията и убежденията, свързани със световните религии, авторитети и приемането им чрез Безусловната любов. В днешно време хора от различни страни и култури влизат в контакт помежду си, благодарение на улеснената комуникация и транспорт, и са необходими толерантност, взаимно разбиране и уважение. Курсистите остават учудени от емоциите и чувствата, които излизат по време на курса. В много случаи това са генетични, исторически вярвания, които поддържат страха, омразата и неприязънта към държави, местности и народи, които дори не подозират, че съществуват. Световните отношения е мощен инструмент, който премахва вътрешни и външни конфликти към другите хора. Той улеснява комуникацията и способността навсякъде да се чувстваш като у дома си.

Записване за курс

Курс за начинаещиКурс за напредналиКурс дълбоко копаенеКурс проявление и изобилиеКурс световни отношенияКурс децата на дъгатаКурс ритъм на перфектното тегло

Заявявам, че съм наясно с това, че ТетаХилинг е Път за личностно израстване, дълбоко осъзнаване на мен самия и света около мен, и че не е система за лечение, а система за дълбока трансформация, водеща до благоденствие на духа, ума и телото.*